”Solidarnost na djelu 2022.”

Poštovani,

Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica poziva vas na uključivanje u 50. po redu sabirnu akciju ”Solidarnost na djelu ” s ciljem prikupljanja pomoći za potrebite.

Ova humanitarna akcija započinje kao zajednička akcija svih društava Crvenog križa, 13. listopada 2022., pod motom ”Ne dvoji! Za drugog izdvoji!”. Cilj akcije je da solidarnošću osiguramo sredstva za pomoć našim sugrađanima u potrebi.

U svakodnevnom radu susrećemo se sa sve većim brojem osoba u potrebi za zadovoljavanjem najosnovnijih životnih potreba. Često nismo u mogućnosti svima pomoći stoga Vas pozivamo da se priključite akciji ”Solidarnost na djelu” i malim nesebičnim odricanjem učinite veliko humano djelo za one u potrebi.

Akcija se provodi uz pomoć osnovnih škola iz Marije Bistrice, Gornje i Donje Stubice, Oroslavja, Stubičkih Toplica te Srednjom školom Oroslavje, putem bonova zahvalnosti u vrijednosti od 5,00 kuna, numerirani i ovjereni žigom društva Crvenog križa Donja Stubica.

Prilozi se prikupljaju i u kasicama Crvenog križa u HP Donja Stubica, Oroslavje, Gornja Stubica, Stubičke Toplice i Marija Bistrica , u Fini Oroslavje, Donja Stubica i Marija Bistrica, Ljekarna ”Švaljek” D. Stubica, te u uredu Crvenog križa Donja Stubica, Ulica Župana Vratislava 6 ili uplatom na račun GDCK Donja Stubica , IBAN: HR4223400091510962944 s naznakom ” Za solidarnost na djelu 2022”.

Pored toga, donacije ( hrana, higijena i novčane donacije)  će se primati na sam dan akcije 13.10.2022. ( četvrtak),  u prostorima ureda GDCK Donja Stubica, u vremenu od 7-17 sati, a ostale dane od 8-15 sati.

Nadamo se prepoznavanju vrijednosti ove humane akcije i podršci iste.

Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica bit će Vam zahvalno na svakoj pomoći i podršci, u ime onih kojima ćete svojom donacijom bar malo uljepšati život.