” Solidarnost na djelu 2020. ”

Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica poziva građane na uključivanje u 48. po redu sabirnu akciju ”Solidarnost na djelu” s ciljem prikupljanja humanitarnih novčanih priloga za pomoć potrebitim sugrađanima. Ova humanitarna akcija započinje kao zajednička akcija svih društava Crvenog križa u četvrtak- 8. listopada 2020., pod motom ”Ne dvoji! Za drugog izdvoji!”. Cilj akcije je da solidarnošću osiguraju sredstva za pomoć našim sugrađanima u potrebi.

U svakodnevnom radu GDCK Donja Stubica susreće se sa sve većem brojem osoba u potrebi za zadovoljavanjem najosnovnijih životnih potreba. Često nismo u mogućnosti svima pomoći stoga Vas pozivamo da se priključite akciji ”Solidarnost na djelu” i malim nesebičnim odricanjem učinite veliko humano djelo za one u potrebi.

Akcija se provodi uz pomoć osnovnih škola iz Marije Bistrice, Gornje i Donje Stubice, S. Toplica i Oroslavja, putem bonova zahvalnosti u vrijednosti od 5,00 kuna, numerirani i ovjereni žigom društva Crvenog križa Donja Stubica.

Zbog nedostatka skladišnog prostora i ove godine prikupljat će se prvenstveno novčani prilozi.

Prilozi se prikupljaju i u kasicama Crvenog križa u HP Donja Stubica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice, Oroslavje, u Fini Oroslavje i Donja Stubica, Ljekarna ”Švaljek” D. Stubica, te u uredu Crvenog križa Donja Stubica, Ulica Župana Vratislava 6 ili uplatom na račun Crvenog križa: HR4223400091510962944 s naznakom ” Za solidarnost na djelu 2020 ”.
Nadamo se prepoznavanju vrijednosti ove humane akcije i podršci iste.

Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica bit će Vam zahvalno na svakoj pomoći i podršci, u ime onih kojima ćete svojom donacijom bar malo uljepšati život, jer ”pomaganje je in”.