Ručak zahvale za volontere i djelatnike Crvenog križa povodom COVID-19 i potresa

Gornjostubička udruga branitelja Domovinskog rata “Sveti Juraj” u suradnji s Općinom Gornja Stubica organizirala je druženje i domjenak u Sportskom centru u Gornjoj Stubici za djelatnike i volontere Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica.

Povod je bio rad i aktivnosti Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica vezane za epidemiju korona virusa COVID-19 i potres koji je Gornju Stubicu pogodio 22. ožujka 2020.g.

Na druženju i domjenku osim djelatnika i volontera Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica  nazočni su bili i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić, zamjenik načelnika Vladimir Škvorc, predsjednik Udruge branitelja Domovinskog rata “Sveti Juraj” Nenad Barimac te članovi udruge.

Načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić zahvalio je ravnateljici, djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica na njihovim aktivnostima, na svemu što su radili i što rade za mještane Gornje Stubice vezano za epidemiju korona virusa i za mještane koji su pogođeni potresom.