Pomoć potrebitima- COVID-19 i potres

Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica kontinuirano pruža pomoć potrebitim sumještanima od početka izbijanja epidemije koronavirusa, u vidu nabave i dostave namirnica, lijekova i plaćanja računa starijim i nemoćnim osobama, onima slabijeg imuniteta te osobama u samoizolaciji.

Pored navedenog, volonteri i djelatnici pružaju podršku obiteljima ”Stubičkog kraja” koje je zahvatio razoran potres te su morali napustiti svoje domove. U svrhu ublažavanja posljedica razornog potresa iseljenim obiteljima distribuirana je humanitarnu pomoć donirana od strane Hrvatskog Crvenog križa te drugih izvora donacija.

Valja naglasiti da je u periodu od 16.3.- 30.4.2020.  izvršeno 1260 obilaska potrebitih sumještana na području Gornje Stubice, Donje Stubice, Marije Bistrice, Oroslavja i Stubičkih Toplica. Veliko hvala volonterima bez kojih sve ovo ne bi bilo ostvarivo.

NAPOMINJEMO: ako ste stariji i nemoćni, slabijeg imuniteta, u samoizolaciji, nazovite nas i mi ćemo obaviti kupnju i nabavu lijekova za vas te dostaviti do vašeg praga.
Dežurni brojevi za narudžbe:
☎️049/286-145
📱099/ 635 1057
📞 0800 11 88